Üyelik aktivasyonunuz tamamlanmadı!

hangikredi.com

En Avantajlı İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

HangiKredi Uzman Yazarları

Yayımlama Tarihi: 24.12.2020 Güncelleme Tarihi: 2.04.2023

Kişilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankalar her alanda farklı seçeneklerle kredi imkanı sunmakta.

En Avantajlı İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar
Bankaların geniş opsiyonları ve faiz oranları neticesinde geniş bir karşılaştırma ve en uygun krediyi bulma imkanı doğuyor.

En uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileri, kredi alırken dikkat edilmesi gerekenler, kredi çekme şartları gibi soruların cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

En Uygun İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar Hangileri?

Hemen hemen bütün bankalar ihtiyaç kredisi sunuyor. Özellikle hızlı ve anında sunulan krediler sayesinde, nakit ihtiyacı hızla çözülebiliyor. Aşağıda bankaların ihtiyaç kredisi için sundukları en uygun seçenekleri bulabilirsiniz. HangiKredi’den kolayca kredi hesaplama işlemi yaparak en avantajlı kredi seçeneğine kolayca ulaşabilirsiniz. 

ING İhtiyaç Kredisi

ING en düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında. Müşterilerin kolay ödeme seçeneklerinden de yararlanabilmesini sağlayan ING sayesinde kolaylıkla nakit ihtiyacınıza çözüm bulabilirsiniz. 36 aya kadar vade tanıyan ING, 3 ay ertelemeli kredi seçeneğiyle de ödemeleri daha kolay yapmanızı sağlıyor. Güncel oranlara bağlı olarak ortalama yüzde 1,40-1,60 faiz oranları ile 2.000-500.000 TL aralığında ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. ING kredi başvurusunda bulunmak ve detaylı bilgi edinmek için ihtiyaç kredisi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi

İş Bankası çok uzun yıllardır hizmet veren bir kurum olarak kredi konusunda da en uygun ve güvenilir seçenekleri sunuyor. Düşük faiz oranları ve yüksek kredi miktarı ile ihtiyacınız olan her ne ise anında nakit çözüm bulabilirsiniz. Ortalama yüzde 1,40 olan faiz oranları dönemsel olarak ve kişinin kredi notuna göre değişiklik gösterse de diğer bankalar arasında oldukça avantajlı bir yere sahip. Maksimum 36 ay ihtiyaç kredisi vadesi ile 3.000-100.000 TL aralığında kredi almanız mümkün. Bu noktada bankanın hangi kurallar dahilinde ne kadar kredi verdiğini önceden görüşmenizde fayda var. Detaylı bilgi için İş Bankası ihtiyaç kredisi sayfamızı ziyaret edebilir ve hesaplama yapabilirsiniz.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi

Yapı Kredi 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında. Maksimum 36 aya kadar vade veriliyor ve kredi miktarı ile birlikte vadeye göre de faizlerde değişiklikler söz konusu olabiliyor. 1,55-2.00 bandında değişen faiz oranlarının hangi tutarlara göre ne kadar olduğunu HangiKredi Yapı Kredi ihtiyaç kredisi sayfasından görebilirsiniz.

Enpara.com İhtiyaç Kredisi

Şubesiz bankacılık anlayışı ve düşük faiz oranları ile son 5 yılın en çok tercih edilen bankalarından biri Enpara.com.  Kredi başvurusu yapmanızın ardından hiçbir belge ve kefil gerektirmeyen sistemi neticesinde anında işlemleriniz tamamlanır ve hesabınıza kredi tutarınız aktarılır. Dosya masrafı konusunda da herhangi bir ödeme çıkarmayan Enpara.com sayesinde en düşük faiz oranları ile 36 aya kadar vadeli kredi alabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için Enpara.com ihtiyaç kredisi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Halkbank İhtiyaç Kredisi

Kamu bankaları arasında kredi konusunda en çok tercih edilen kurumlardan olan Halkbank, faizler belirlenirken belli sınırlarda kaldığı için oldukça düşük oranlar sunuyor. Diğer bankalarda olduğu gibi 36 aya kadar vade imkanı sunan banka, 1.000-50.000 TL aralığında kredi vermekte. Halkbank ihtiyaç kredisi hakkında detaylı bilgi almak ve hemen başvuruda bulunmak için sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli.

PTT ihtiyaç kredisi ile ilgili tüm detayları öğrenmek için içeriğimize göz atın.

Kuveyt Türk İhtiyaç Kredisi

Kuveyt Türk’ün diğer bankalardan en önemli farkı, ihtiyaç kredisi değil, ihtiyaç finansmanı adıyla hizmet vermesi. 1,50-2,00 bandında değişen faiz oranları belli dönemlerde daha da uygun hale gelebiliyor. Kuveyt Türk sayesinde 1.000-100.000 TL aralığında olan kredi ihtiyaçlarınızı 36 ay vade ile alabilirsiniz. Detaylı bilgi ve diğer bankaların karşılaştırmasını yapmak için Kuveyt Türk ihtiyaç finansmanı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

QNB Finansbank

QNB Finansbank avantajlı kredi sunan bankalar arasında. %1,25-1,50 arasında değişebilen faiz oranları ile 1.000-35.000 TL aralığında kredi almanız mümkün. Diğer bankalara göre daha düşük miktarda kredi imkanı sunsa da bankayla direkt olarak görüşüldüğünde ve gelir konusunda gerekli araştırmalar yapıldığında kredi aralığını daha yukarı çekilebiliyor. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi için detaylı bilgi almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

VakıfBank İhtiyaç Kredisi

VakıfBank ihtiyaç kredisi düşük faiz oranları ile müşterilerini memnun ediyor. 3-36 ay vade imkanı ile 3.000 TL’den başlayan nakit ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Kredi üst limiti için bankayla birebir görüşerek istediğiniz tutar için onay alabilmeniz mümkün. VakıfBank ihtiyaç kredisi sayfamızdan tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası sisteminde yer alan ihtiyaç kredisi sayesinde 36 aya kadar vade ile ortalama 1,40-1,60 faiz oranlarıyla nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. 1.000-100.000 TL arasında değişen geniş ihtiyaç kredisi tutarı sayesinde çok kısa sürede işlemlerinizin tamamlanması mümkün. Banka ile direkt iletişime geçerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Akbank İhtiyaç Kredisi

Akbank ihtiyaç kredisi konusunda vadeye ve tutar aralığına göre farklı faiz oranları sunan bankalar arasında. 1,45-1,70 arasında değişen faiz oranları neticesinde 100.000 TL’ye kadar kredi çekebilirsiniz. Tüm vade ve kredi tutarlarına göre faiz oranlarını karşılaştırmak için Akbank ihtiyaç kredisi sayfasını hemen ziyaret edebilir ve güncel oranlarla hesaplama yapabilirsiniz.

Garanti BBVA

Faiz oranları konusunda ortalamanın üstünde seçenek sunmasına karşın ihtiyaç kredisi alanında en çok tercih edilen bankalardan biri Garanti BBVA. Kredi miktarı ve vade sürelerine göre değişiklik gösterdiği için faiz oranları 1,45-1,90 bandında değişiklik gösterebiliyor. Dijital ihtiyaç kredisi ismiyle sunulan ürün sayesinde kredinizi anında hesabınızda görebilir ve özellikle maaş müşterisiyseniz avantajlı seçeneklerden yararlanabilirsiniz.

Kredi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Kredi alırken dikkat edilmesi gereken çok önemli durumlar söz konusu. Genel olarak dikkat edilmesi gereken durumları ise aşağıda bulabilirsiniz:

  1. İhtiyacınız kadar kredi almak.
  2. Faiz oranları neticesinde zarara girmeyeceğiniz şekilde ödeme yöntemini belirlemek.
  3. Emekli maaş hesabı, maaş hesabı gibi avantajları yakalamak için önce kendi çalıştığınız bankaları incelemek.
  4. Tüm bankaların sistemlerini kontrol edeceğiniz bir adresten hesaplama yapmak.
  5. Aylık gelir ve giderlerinize göre ödemelerinizi en iyi şekilde hesaplamak ve ayrıştırmak.
  6. Kredi taksitlerinin ödeneceği zamanları iyi ayarlamak.

Kredi Alırken Gerekli Olan Şartlar

Kredi almak isteyen kişilerin öncelikle kredi notunu kontrol etmesi gerekiyor. Kredi notu risk grubunda yer alan yani daha önceki kredi veya kredi kartı borçlarını ödemekte sorun yaşayan müşterilerin başvurularının olumlu değerlendirilmesi mümkün olmayacaktır. Eğer kredi notunuz risk grubunda değilse olumlu değerlendirmeniz mümkün. Fakat bu noktada da sigorta ve gelir belgesi işin içine giriyor. Yapılan düzenlemeler neticesinde sigorta girişi olmayan kişilerin kredi alması maalesef mümkün değil. bankalar kendileri inisiyatif kullanıp yardımcı olmaya çalışsa da belgeleyebilir gelirinizin yeterli olmaması durumunda kredi alamazsınız. Aynı zamanda başvuru yaparken aylık kredi ve kredi kartı ödemelerinizin aylık resmi gelirinizin yarısından fazla olamayacağını da belirtmek gerekiyor.

"Kredi Notu Nasıl Yükseltilir?" diye merak ediyorsanız Bilgi Merkezi içeriğimize göz atabilirsiniz!

close icon

Yazar Hakkında

yazar
HangiKredi Uzman Yazarları

Finansal uzmanlıkları doğrultusunda en doğru ve en güncel bilgileri sizler için derleyen Hangikredi.com uzman finans yazarları; kredi, mevduat, bankacılık ve muhasebe gibi pek çok kategoride konuyu sizler için kaleme alır.

Devamını Oku

Bu makale size ne kadar faydalı oldu?

0 Oy

-

0 Puan

Oy verdiğiniz için teşekkür ederiz. 😊

Yorum Yazın

yorum yaz

Konuyla ilgili sormak ya da eklemek istedikleriniz için yorum bırakabilirsiniz.

Yorum Yapılmamış

Son Eklenen İçerikler

  • Faiz indirimi beklentisi için erken mi? 16.09.2024

    Faiz indirimi beklentisi için erken mi?

  • Kambiyo Vergisi Nedir? Hesaplaması Nasıl Yapılır? 12.09.2024

    Kambiyo Vergisi Nedir? Hesaplaması Nasıl Yapılır?

  • Açık Piyasa İşlemleri (APİ) Nedir? Özellikleri Nelerdir? 12.09.2024

    Açık Piyasa İşlemleri (APİ) Nedir? Özellikleri Nelerdir?

  • Online Girişimcilik Nedir, Avantajları Nelerdir? 4.09.2024

    Online Girişimcilik Nedir, Avantajları Nelerdir?