Aradığınız filtreye uygun ürün bulunamadı. Sizin için önerilenlerleri inceleyebilirsiniz.
Faiz Oranı
%0 (Faizsiz)
Toplam
20.000 TL
Faiz Oranı
%0 (Faizsiz)
Tutar
35.000 TL
Faiz Oranı
%0 (Faizsiz)
Toplam
75.000 TL
Faiz Oranı
%0 (Faizsiz)
Toplam
50.000 TL
Faiz Oranı
%0 (Faizsiz)
Tutar
55.000 TL
Faiz Oranı
%0 (Faizsiz)
Toplam
35.000 TL
Faiz Oranı
%0 (Faizsiz)
Toplam
50.000 TL
Faiz Oranı
%0 (Faizsiz)
Toplam
15.000 TL
Faiz Oranı
%0,99
Tutar
50.000 TL
Finansman Oranı
%0
Vade
6 Ay
Toplam
15.000 TL
Faiz Oranı
Aylık Taksit
22.472,27 TL
Toplam Ödeme
Toplam Ödemeye Dahil Olan Ücretler | |
---|---|
Kredi Tutarı | 200.000,00 TL |
Tahsis Ücreti | 1.000,00 TL |
Faiz Tutarı | 69.667,24 TL |
Toplam Ödeme | 270.667,24 TL |
%2,99’dan Başlayan Avantajlı Faiz Oranlarıyla 50.000 TL’ye kadar Bireysel İhtiyaç Kredisi
Seyahat, eğitim, evlilik ve sağlık gibi bireysel masraflarını karşılamak isteyen kişiler, nakit paraya ihtiyaç duyabilir. Acil nakit para gereksinimi olan tüketiciler, bankaların sunduğu ihtiyaç kredisi ürünlerinden faydalanabilir. Bu tür ödenekler sayesinde kullanıcılar çektikleri krediyi taksitler hâlinde ödeme olanağı bulur. Bankalar, müşterilerine 1 ila 36 ay vade seçenekleriyle farklı ihtiyaç kredisi ürünleri sunar. Bu sayede tüketicilerin ihtiyaç duyduğu finansal destek geri ödeme şartı ile bankalar tarafından sağlanmış olur.
İhtiyaç kredisi alabilmek için kredi notunuzun yüksek olması gerekir. Bankalar, kredi notunu ödemeler açısından bir güvence olarak değerlendirir. Örneğin 200.000 TL 12 ay vadeli kredi çekmeyi planlıyorsanız daha önceden aldığınız kredilere ve kredi kartlarına ait borçları düzenli olarak ödeyip ödemediğinize bakılır. Kredi notlarına göre risk değerleri şu şekildedir:
Kredi skoru 0 olan tüketicilerin ihtiyaç kredisi başvurularının onaylanması söz konusu değildir. Eğer 200 bin krediyi 12 ay vadeli olarak çekmeyi planlıyorsanız kredi skorunuz mutlaka yüksek olmalıdır. Kullandığınız krediler ve bankacılık işlemlerindeki performansınız kredi notunu etkileyen başlıca faktörlerdir. Kredi notu düşük olan banka müşterileri, düzenli ödeme yaparak söz konusu skoru yükseltebilir. Bu sayede belirli bir süre düzenli ödeme yaptıktan sonra 200.000 TL 12 ay vadeli ihtiyaç kredisine başvurmanız mümkün olur.
200 bin TL kredi 12 ay vadeli olarak pek çok farklı bankadan temin edilebilir. İhtiyaç kredisine başvurmadan önce bankaların sunduğu faiz oranlarını ve ödeme planlarını detaylı şekilde incelemeniz tavsiye edilir. Bu sayede bütçenize ve finansal durumunuza en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz. Müşterilerine 200000 TL krediyi 12 ay vadeli olarak kullandıran bankalar şu şekilde sıralanabilir:
Kredi çekmek isteyen kullanıcıların göz önünde bulundurması gereken bazı hususlar mevcuttur. İhtiyaç kredisi ile bankadan aldığınız borç tutarını söz konusu ödeneği alırken seçmiş olduğunuz eşit taksitlerle ödemeniz talep edilebilir. Bunun yanı sıra bankaların sağladığı farklı taksitlendirme imkânlarından yararlanmanız da mümkündür. Toplam borcunuz eşit şekilde belirli vadelere bölüneceği için vade uzadıkça ya da kısaldıkça ödeyeceğiniz aylık taksit tutarı da değişikliğe uğrar. Ayrıca 200.000 TL 12 ay vadeli kredi borcunuzu erken kapatmanız hâlinde oluşan farkı da ödemeniz gerekir.
12 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için tercih edebileceğiniz birden fazla yöntem bulunur. Dilerseniz müşterisi olduğunuz bankanın şubesine giderek kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 200.000 TL 12 ay vadeli kredi başvurunuzu hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde online olarak tamamlamanız da mümkündür.
HangiKredi üzerinden ihtiyaç kredisi sorgulama araçlarını kullanarak karşılaştırma ve inceleme yaptıktan sonra hiç vakit kaybetmeden başvuru aşamasına geçilebilir. Sizin için en uygun kredi seçeneğini belirledikten sonra “Hemen Başvur” butonuna tıklamanız yeterlidir. Yönlendirileceğiniz sayfada yer alan formu doldurarak 200.000 TL 12 ay vadeli kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz .
Bankaya kredi için başvurmadan önce maliyet hesaplaması yaparak bütçenizi planlayabilirsiniz. Kredi hesaplama işlemi, genellikle kredi alınacak kurum tarafından gerçekleştirilir ve müşterilere teklif olarak sunulur. Dilerseniz kredi maliyeti hesaplama işlemini kendiniz de yapabilirsiniz. 200 bin TL 12 ay kredi hesaplama işlemi, “Ödenecek Tutar = Kalan Anapara x Kredi Faiz Oranı + BSMV + KKDF” formülü ile yapılabilir.
Kaynak Kullanımı Destek Fonu (KKDF), aylık faiz oranı üzerinden hesaplanır. Taksit tutarı ile geri ödenmesi gereken bir kalemdir. BSMV; yani Banka Sigorta Muameleleri Vergisi ise banka tarafından kredi kullanan kişiden alınan ve devlete ödenen bir vergidir. Söz konusu verginin aylık faizi %10 üzerinden hesaplanır. Dosya masrafı, hayat sigortası, ekspertiz ücreti gibi kalemler de 200 bin TL kredinin 12 aylık ödemesini belirleyen unsurlardır.
12 ay vadeli ihtiyaç kredisi faiz oranları, bankadan bankaya farklılık gösterebilir. Bankaların 200.000 TL kredinin 12 aylık faizi olarak sunduğu oranlar, %3,66 ile %4,95 arasında değişir. Dilerseniz kredi sorgulama ve faiz oranlarını karşılaştırma gibi pek çok işlemi HangiKredi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Yalnızca birkaç tıklama ile onlarca bankanın sunduğu kredi ürünlerini değerlendirmeniz mümkün olur. Üstelik tek bir platform üzerinden faiz oranlarından dosya masraflarına kadar pek çok bilgiye ulaşabilir, sizin için en uygun kredi seçeneğini kolayca bulabilirsiniz.
27.09.2024
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi kartı borçlarını ödeyemeyen kullanıcılar için önemli bir adım attı. Yapılan açıklamaya göre, bireysel kredi kartı borçları 60 aya kadar vade ile yapılandırılabilecek. Bu yapılandırma kapsamında uygulanacak maksimum faiz oranı ise referans faiz oranı olan %3.11 olarak belirlendi.
12.08.2024
0 Yorum
Bireysel Emeklilik Sisteminde yapılan düzenlemeye göre, artık BES birikimleri teminat gösterilerek banka kredisi kullanılabiliyor. BES teminatlı kredi kullanımı uygulaması 3 Haziran 2024 itibarıyla başladı.
20.05.2024
0 Yorum
Gazilere verilen krediler faizsiz ya da masrafsız olması ile dikkat çekmektedir. Devlet destekli krediler arasında yer alan bu hizmetin şartları ve kapsamı, her yıl güncellenmekte ve değişmektedir. Bu nedenle düzenli olarak takip edilmesinde fayda vardır. Peki gazilere faizsiz kredi 2022 yılında da verilmeye devam ediyor mu?
0 Yorum